ŞIRNAK / CİZRE - Cizre Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Türkiye genelinde yapılan "Siyer Yarışması"nda okulumuzda 1. olan 11/E sınıfından Firdevs Mungan'ı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

"Meslek Dersleri Kazanım Değerlendirme Denemesi"  okulumuzda tüm kademelerde uygulandı. Katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"Günümüzde İmam Hatipli Olmak" konulu seminerimizi gerçekleştirdik. Değerli vakitlerini ayırıp bizleri bilgilendiren Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ruhullah Öz hocamıza çok teşekkür ederiz.

Mrt

"Üç Aylar ve Miraç Kandili" konulu Programımızı Kur'an'ı Kerim tilaveti, ilahi ve şiir dinletisi yaparak gerçekleştirdik. Programımızda emeği tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2022 Doğal Afet Tatbikat Yılı dolayısıyla deprem tatbikatımızı gerçekleştirdik. Olası bir depremde hangi pozisyonu almamız gerektiğini, binayı nasıl tahliye edeceğimizi, toplanma alanını ve  kaçış planını uygulamalı olarak öğrendik.

9. Sınıflarımızın Sinema Etkinliği

12. Sınıf Öğrencilerimize YKS Konulu Bilgilendirme Semineri Yapıldı

2.Dönem Sene Başı Öğretmenler Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Şbt

2. Dönemin ilk Gençlik Buluşmaları bu hafta 9. sınıf öğrencilerimize yönelik "Olumlu Düşünme Yolları ve 3 (üç) Ayların Önemi" konulu  etkinlik gerçekleştirildi. Katılan kıymetli öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

12. Sınıfların Genel Başarı Durum Degerlendirme Toplantısı Okul Müdürü Başkanlığında Yapıldı

Ara

İHL Meslek Dersleri Kazanım Değerlendirme Sınavı tüm sınıf düzeylerinde yapıldı.

Ara

"Bölge Geneli Deneme Sınavı" tüm sınıf düzeylerinde yapıldı.

Ara

"Gençlik Buluşmaları" kapsamında 9. ve 10. sınıflarımızda Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cabir Altıntaş tarafından "Mekke'nin Fethi" konulu seminer verildi.

Fetih ruhunu ve şuurunu anlamamıza vesile olan değerli bilgileri için hocamıza çok teşekkür ederiz.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın *Mirza ÇAZIM*

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın *Şahan İKE*

İlçe Müftümüz Sayın *Süleyman BARAN*

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın *Ahmet GÜMÜŞ* ' ün katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Yapılan Yarışma neticesinde;

Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında ( Kız )

1. Cizre Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden *Medine BARAN*

2. Cizre Anadolu İmam Hatip Lisesinden *Büşra BİLİK*

3. Silopi Kız Anadolu İmam hatip Lisesinden *Hayrunnisa MELEZ*

Genç Muhâfızlar Hafızlık Yarışmasında ( Kız )

1. Cizre Anadolu İmam Hatip Lisesinden *Fatma SARAK*

2. Şehri Nuh Anadolu İmam Hatip Lisesinden *Zehra BARIŞ*

İlimiz Genelinde zor iklim şartlarında yarışmaya katılan tüm okullarımıza ayrı ayrı teşekkür eder ve dereceye giren okul ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Cizre ilçe müftülüğünden Din Hizmetleri Uzmanı Sayın İbrahim Ateş tarafından 11. Sınıf öğrencilerimize " Tesettürun Anlam ve Önemi" konulu konferans verildi. Kıymetli hocamıza, programda emeği geçen hocalarımıza ve katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.